muziekproductie, sound design, audionabewerking.

Wie

audionabewerking muziekproductie“Ik ben componist/sounddesigner met een grote voorliefde voor geluid en muziek onder beeld. Geluid, en vooral muziek zijn vaak het onderbuikgevoel van een productie. Ik hou er van om mijn stempel te kunnen drukken op een verhaal, en hetgeen wat verteld wordt uit te diepen. Ik hou me ook graag bezig met de manier waarop letterlijk verteld wordt: stemmenregie.

Sinds 2004 freelance klussen in ongeveer alle mediahoeken die er zijn. Sinds 2007 een aantal jaar in dienst geweest als technicus bij een grote speler in medialand, en hierdoor ook veel ervaring opgedaan met Avid Media Composer. Niet onhandig als audiotechnicus in een video-gerichte omgeving.

Mijn werk in steekwoorden: Muziek met emotie, hollywood type sound design, audio postproductie met gevoel voor spanningsbogen en stemmenregie met oor voor detail.” 

Anderen over Hans:

“Van een goede geluidsman/opnametechnicus mag je verwachten dat hij goeie oren heeft, zijn apparatuur kent en razendsnel weet te werken. Dat is bij Hans dan ook allemaal dik in orde. Maar het werken met Hans heeft nog iets extra’s… het meedenken en -doen. Het regisserende vermogen. Niet op een eigenwijze opdringerige manier. Alleen als het nodig is, of als hij een mogelijkheid ziet om een beter resultaat neer te zetten. En misschien wel het allerbelangrijkst: Hans laat de mensen met wie hij werkt zich goed voelen. En als mensen zich goed voelen, presteren ze beter.”

- Willem van den Top. Voice-over | Voice producer | Music composer”

“Hans is een zeer goede audio-editor. Maar dat niet alleen, hij is een verlengstuk van de regisseur, de eindredacteur en van de voice-over. Hij denkt mee, geeft zijn gefundeerde mening en weet precies de juiste audio-snaar te raken. Een allrounder op audio-gebied met goede snelheid van werken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.”

- Loek Mentink. Executive producer Endemol NL